Nové: Sonda GS2440 EX pro H₂S - monitorování ve vodě nebo ve vzduchu

Kat. číslo produkta: LXV449.99.20000
Jednotková cena Kontaktujte nás
Dostupné

Měřte H₂S ve vodě nebo ve vzduchu, kdekoli to potřebujete a přímo u zdroje

NOVÉ Sonda GS2440EX H₂S EX má certifikaci pro nebezpečné prostory a je určena k použití v místech instalace, která jsou klasifikována jako nebezpečné prostory.

Nová sonda pro sulfan od společnosti Hach vyhoví vašim potřebám. Ať už ve vodě nebo ve vzduchu – vždy budete mít k dispozici přímé měření H₂S, které potřebujete k optimalizaci procesu úpravy H₂S a proaktivní kontrole H₂S, dříve než způsobí problémy. K datům a trendům lze snadno přistupovat prostřednictvím bezdrátového nebo pevného připojení, takže získáte prakticky využitelné informace o koncentracích H₂S, ochráníte cenný majetek před korozí a zabráníte obtěžování veřejnosti zápachem.

*Všechny sondy by měly být kalibrovány na místě při instalaci pomocí kalibrační sady, a poté v pravidelných intervalech (každých 1–6 měsíců v závislosti na aplikaci). Kalibrační plyn a sadu lze zakoupit prostřednictvím webových stránek https://certgas.com/.
** Chránič kabelu by měl být nainstalován u všech sond, které jsou určeny pro občasné nebo trvalé ponoření do vody. Veškeré příslušenství a volitelné příslušenství kabelů naleznete na stránce příslušenství.

  • Určeno pro náročné aplikace ve vodě nebo ve vzduchu
  • Prakticky využitelné měření koncentrace H₂S vám pomůže s předstihem ovlivňovat procesy
  • Spolehlivá data H₂S připravená, kdykoli a jakkoli je potřebujete
  • Jednoduché kontinuální monitorování H₂S